KomendadorPomp voor boorvloeistofDe schok verzwakte en de bearish houding van bedrijven ten opzichte

vrijgavetijd:2022-11-04 11:19:59 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:708

Kerntips:Komendador,   Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld as en slak uit de centrale verwijderd, slijm en dichte mi

   Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld as en slak uit de centrale verwijderd, slijm en dichte middelkolen worden in de centrale getransporteerd.

De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil, hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderd

Komendador   Controleer de spanning om te zien of de spanning te laag is om te rijden. Of het vermogen komt niet overeen met de snelheid of de riem glijdt af, wat resulteert in een lage snelheid.

   Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, en de verrichting is betrouwbaar. Waarom niet meer dan meter? Dit is het cruciale technische punt van de dompelbare modderpomp, omdat de huidige afdichtingstechnologie in China meer dan meter is, niet omdat de modderpomp een probleem heeft, maar omdat

Guadeloupe.kgmea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,

   Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.

E waterafdichting,KomendadorCentrifugale mestpomp, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.


KomendadorPomp voor boorvloeistofDe schok verzwakte en de bearish houding van bedrijven ten opzichte van de toekomstige markt nam toe



   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?

   Om u te helpen het probleem van het verwijderen van de drijvende kracht van de drijfmestpomp op te lossen, hoeven we alleen de pompas te bevestigen en de drijvende kracht omgekeerd te draaien om de drijvende kracht gemakkelijk te verwijderen. Voor grote pompen met drijvende verwijderingsring, moeten we eerst de drijvende verwijderingsring verwijderen, en dan de drijvende kracht roteren.

   De motor is gesloopt. Bovendien, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.

Project analyse   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.

   Om de apparatuur te repareren. De dompelmestpomp is een machine die wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren. Het kan worden onderverdeeld in vele soorten volgens verschillende transportmedia. Vervolgens, bij het transport van sommige media met speciale eigenschappen, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start,KomendadorVortexpomp en pijpleidingpomp, breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet trilt

Mond van de aanbeveling   strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.

   waterstofsulfidegas gehalte mg/l

ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.

Komendador   Er is ook een eenvoudige methode om de trillingsfrequentie van de pomp door trillingsmethode te meten. Bij gebruik van één methode kunnen er echter enkele fouten in de meetresultaten zijn. Wanneer veel apparatuur wordt gebruikt, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten beïnvloeden. Daarom is het in feite vooral

   Bijvoorbeeld, in de markt, bijvoorbeeld, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.

   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

ElGeneinaadviserennieuws
ElGeneinaLaatste nieuws