VoorkomenA335 P11 gelegeerde pijpZelf ontwikkelde applicaties realiseren

  • vrijgavetijd:2022-11-29 11:28:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:126
  • Korte omschrijving:

    Voorkomen,VoorkomenHoeveel kost een ton rechte gelaste pijp,De I-straal. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.Of het

Artikel inhoud
VoorkomenHoeveel kost een ton rechte gelaste pijp,

De I-straal. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.

Of het nu I-sectie staal is gewoon of licht, omdat de sectiegrootte relatief hoog en smal is, het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie is heel anders, dus het kan alleen direct worden gebruikt voor leden gebogen in het vlak van hun web of vorm rooster benadrukt leden. Het is niet geschikt voor axiale compressie leden of leden met buiging loodrecht op het web vlak, wat het zeer beperkt maakt in het toepassingsgebied. I-beam wordt op grote schaal gebruikt in gebouwen of andere metaalconstructies.

VoorkomenDe versteviging aan beide zijden van de omgekeerde bundel strekt zich uit in respectievelijk de bundel, en de verankeringslengte van de versterking is hetzelfde als die van de versterking, zonder haak.

De passieve behandeling van natriumcyanide kan worden onderverdeeld in vier categorieën. Voor de behandeling met passivatie moet het oppervlak van de gelegeerde pijp vrij zijn van olievlekken pickled en passivated. Passivatiebehandeling kan alleen worden uitgevoerd nadat het oppervlak is gereinigd, en het werkstuk van gelegeerde pijpproducten kan worden geïnfiltreerd in waterige oplossing. De passieve behandeling van de legeringen van de buis in natriumcyanide transformeert de oppervlaktelaag in een zeer dunne passieve behandelingsfilm, die bepaalt dat de kleur van de oppervlaktelaag niet verandert voor en na passieve behandeling, heeft I-beam de voordelen van sterke buigweerstand, eenvoudige constructie, kostenbesparing en licht structuurgewicht in alle richtingen, en is op grote schaal gebruikt. De binnenzijde en de buitenzijde van de flens van de I-straal zijn evenwijdig of dicht bij evenwijdig, en het uiteinde van de flens bevindt zich in een rechte hoek, en de flenzen zijn groter dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web, zodat het ook wordt genoemd breed rand I-straal.

c. de kwaliteitscontrole wordt verricht voor gelegeerde pijpen, zodat het hele proces van de verwerking van stalen buizen onder redelijke inspectie en toezicht staat en de kwaliteit van het product redelijkerwijs wordt gegarandeerd.


VoorkomenA335 P11 gelegeerde pijpZelf ontwikkelde applicaties realiseren



Wanneer we verschillende projecten uitvoeren, moeten we gebruik maken van verschillende grondstoffen, die de kwaliteit van het project kunnen garanderen. In veel soorten gegevens, legering pijp wordt breed gebruikt. In veel projecten zullen we het toepassen,VoorkomenHoeveel is 160 I-beam per meter, dus het is zeer populair in het veld. Wanneer mensen de bouw van een gelegeerd pijpproject uitvoeren, zijn er veel dingen die bijzondere aandacht moeten besteden. Let""""";; Je moet weten:

De leidingen van verschillende specificaties en modellen zijn compleet.

De specificatie van de I-straal voor het dimontwerp wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenwand van het been is : Het passeersysteem van gewalst I-bundel omvat direct pass systeem, cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.

Oké of niet?Wat we nu echter moeten doen, is het niveau van de productie-technologie van China en-; verbeteren; het productieproces van C-staal en de formulering van relevante industrienormen en inspectienormen versterken. C-sectie staalproducenten moeten nauw contact onderhouden met vrachtwagenfabrikanten en meer communiceren. Op die manier is het beter voor de fabrikanten van C-staal om C-sectie staalproducten te produceren die geschikt zijn voor de vrachtwagenindustrie.

Karakteristieken van de I-straal

&R; onder dezelfde sectiebelasting wordt het gewicht van de warmgewalste H-stalen structuur verminderd met % % vergeleken met de traditionele structuur.


VoorkomenA335 P11 gelegeerde pijpZelf ontwikkelde applicaties realiseren



I-straal kan alleen worden gebruikt voor straal, terwijl H-straal kan worden gebruikt voor dragende kolom van structuur.

Beheer van apparatuurI-beam heeft de dubbele eigenschappen van hoge hardheid en taaiheid materialen. Vergeleken met andere technische slijtage materialen in Chi

Eenvoudige stalen pijp --cirkelvormige stalen pijp,Voorkomen150mm gelaste pijpgewicht per meter, vierkante stalen pijp, ovale stalen pijp, driehoekige stalen pijp zeshoekige stalen pijp, rhombische stalen pijp, achthoekige stalen pijp, halfcirkelvormige stalen pijp, andere.

I-beam heeft de dubbele eigenschappen van hoge hardheid en taaiheid materialen. Vergeleken met andere technische slijtage materialen in Chi

VoorkomenGebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:

Het afstellen op het bindweefsel en de textuur die in de positie van de roestvrij stalen plaat worden geproduceerd en andere kristaldefecten worden in het algemeen verwijderd door warmtebehandelingsprocessen zoals het blussen of blussen. Het gevolg van het dempen is het kristal te optimaliseren, structurele defecten te elimineren, en ook bevorderlijk voor koude trekken. Bij de productie en vervaardiging van koudgetrokken legeringen pijpen kan het niet ontbreken van blusmachines en apparatuur. Daarom is de formulering van een passend annexatieproces een noodzakelijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat het gelegeerd pijpmechanisme aan de norm voldoet en de waar niet breekt. Als de fabrikant om een zijspoor te verbeteren de plastische vervorming te verbeteren, de kosten van het product te verlagen en het dempingsproces te verminderen, zal het uiteindelijk leiden tot slechte schade aan de productkwaliteit.

De defecten kunnen worden verwijderd door slijpen met zandwiel, maar de resterende wanddikte moet binnen de toegestane norm.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Shuangluan. kgmLiftbedrijfPrijsstijgingen, prestaties zijn opmerkelijk

    Shuangluan. kgmLiftbedrijfPrijsstijgingen, prestaties zijn opmerkelijk

  • GansuNameLiften bestellenOp wat voor soort standaard is de productie gebaseerd?

    GansuNameLiften bestellenOp wat voor soort standaard is de productie gebaseerd?

  • Xinrong.kgmLiften van de lading van de geleiderailkettingWat zijn de voordelen ervan?

    Xinrong.kgmLiften van de lading van de geleiderailkettingWat zijn de voordelen ervan?

  • Taocheng.Liften van goederenliftenDesign merk

    Taocheng.Liften van goederenliftenDesign merk

  • XinjiangCity in ChinaLuchtvrachtliftSnijtechnologie

    XinjiangCity in ChinaLuchtvrachtliftSnijtechnologie

  • peitaihoMagazijnliftIndustrie samengestelde index

    peitaihoMagazijnliftIndustrie samengestelde index

  • Shanhaiguan.kgmMagazijnliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    Shanhaiguan.kgmMagazijnliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • Dongzhou.Nieuwe vaste hefladingsliftU bent van harte welkom om te bestellen

    Dongzhou.Nieuwe vaste hefladingsliftU bent van harte welkom om te bestellen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!