Jisrash ShughurOndersteuning voor kleine leidingenBedrijfstemperatuur van

  • vrijgavetijd:2022-11-09 09:19:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:2077
  • Korte omschrijving:

    Jisrash Shughur,De voegpijp is opgevuld met de voorlip van het hoefijzer, en de hoogte van het zadelvormige gebogen oppervlak wordt vera

Artikel inhoud

De voegpijp is opgevuld met de voorlip van het hoefijzer, en de hoogte van het zadelvormige gebogen oppervlak wordt veranderd om de pijpwand langs het nauwkeurige zadelvormige gebogen oppervlak te laten kruipen en glijden.

Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.

Jisrash ShughurHet is van toepassing op het leggen van begraven pijpen in gaspijpleidingprojecten, en is niet van toepassing op het gebruik van open pijpen. De levensduur van pijpen zal worden beïnvloed door de eeuwige ultraviolette corrosie van zonlicht.

De stabiliteit van de voegpijp is een van de belangrijke factoren om de stabiliteit van de hele funderingsput te controleren. De erectie moet nauwkeurig en in pl zijnplaats, en voorspanning moet worden toegepast in strikte overeenstemming met de ontwerpvereisten. Er moet met name aandacht worden besteed aan de stabiliteit van de diagonale versteviging. Tijdens de diagonale versteviging moet elke schakel van de installatie zorgvuldig worden bediend. Tegelijkertijd moet de staalpurlin zijn stabiliteit, sterkte en vervormingsvereisten tijdens het productie- en installatieproces ook verzekeren. Bovendien, tijdens het hele bouwproces van de funderingsput voegpijperectie tot verwijdering,Jisrash ShughurGroutingpijp,Jisrash ShughurToonaangevende fabrikant van kleine leidingen, moet de voegpijp strikt worden gecontroleerd om zijn stabiliteit te verzekeren. Hoe het draagvermogen van palen met voegbuizen in geboorde palen te verbeteren, tijdens het boorproces van grote diameter gegoten palen, zal de bodemlaag rond de palen los raken door de roering van de draaikoppen. Daarnaast maakt de wateronderdompeling de bodemlaag die is begonnen los te raken losser. Dit probleem kan effectief worden opgelost door voegen met voegen buizen. Hoe het draagvermogen van palen te verbeteren bij het voegen met voegbuizen?

Kamyaran.kgmHet is een thermoplastisch materiaal, dat vele malen kan worden verwerkt en gevormd, het verstrekken van gemak voor heet smelten en elektrofusie verbinding van pijpen.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.


Jisrash ShughurOndersteuning voor kleine leidingenBedrijfstemperatuur van



De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.

Installatie van voegpijp De methode van het installeren van voegpijp is om de voegpijp te bundelen en -mm halfronde bloempijp toe te voegen aan het bovenste uiteinde van de versterkingsconstructie; Aangezien het project een geboorde paal is, is de algemeen geïnstalleerde voegpijp een rechte pijp. Een diffuser met eenrichtingsverkeer is ingesteld op min onder de pijp. De voegpijp wordt geïnstalleerd aan het einde van de installatie van de versterkingskooi en sedimentbehandeling (omdat het einde van de geboorde paal kegelvormig is, om beschadiging van de o te voorkomendiffuser aan het einde van de voegpijp bij het verlagen van de wapeningskooi het is niet passend om de voegpijp op de wapeningskooi te bundelen en tegelijkertijd te laten zakken.) De voegbuis wordt in de diffuser geplaatst met eenrichtingsverkeer en moet worden verpakt met een speciale binnenbuis. Nadat de pijp is verlaagd, moet de voegbuis met water worden gevuld en moet het bovenste uiteinde van de voegbuis worden geblokkeerd.

De voegbuis is een gepatenteerd product. Vergeleken met soortgelijke producten in de markt, heeft het hogere trekweerstand en betere afdichtingsprestaties.

Eerst de klant.De glasvezelvoegpijp heeft de kenmerken van gemakkelijke constructie, corrosieweerstand, lage verlenging,Jisrash ShughurKleine leiding groeperen, hoge elastische modulus, geen langdurige kruip, die aan de eisen van milieubescherming voldoet, en heeft een hoge treksterkte in de dwarse en langsrichtingen. De sterkte-gewichtsverhouding van glasvezel is groter dan die van staal, en de treksterkte kan kn bereiken, die voldoende sterkte biedt om reflectiesscheuren te voorkomen. Wanneer het breekt, is zijn verlenging minder dan %, de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.


Jisrash ShughurOndersteuning voor kleine leidingenBedrijfstemperatuur van



De glasvezelvoegpijp is een stijf product gemaakt van hoge sterkte alkalivrije schilvezel, die door een internationaal geavanceerd fijn breiproces in een mesh basismateriaal wordt gemaakt en oppervlaktebedekt is. De unidirectionele trekbare kunststof voegpijp is een voegpijp gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE) als grondstof, geplastificeerde en geëxtrudeerde plaat, geponst, verwarmd en uitgerekt, geëxtrudeerd en geperst, en dan geponst met regulier gatennetwerk, en dan in lengte uitgerekt. In dit proces bevindt het polymeer zich in een directionele lineaire staat en vormt het een langwerpige reticulaire integrale structuur met uniforme verdeling en hoge knoopsterkte. De treksterkte en stijfheid van de voegbuis worden volledig verbeterd door de heroriëntatie van de oorspronkelijk verstrooide kettingmoleculen in een lineaire staat door het uitrekken.

ToedieningDe langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.

De vergelijking tussen de ingesloten detectie en de on-site detectie van de voegpijp wordt als volgt yzed: De ingesloten detectiepijp: De paaldiameter van . van .m moet met dubbele pijpen worden begraven; Drie pijpen zullen met paaldiameter van ..m worden begraven; Vier pijpen zullen boven de paaldiameter van m worden begraven. Volgens de specifieke situatie van Chifeng brug, kunnen drie pijpen in de paalfundering worden begraven.

De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling. De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Het snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk tverouderen het omringende oppervlak en veroorzaken lokale verwarming aan het einde, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

Jisrash ShughurDe glasvezelvoegpijp is een stijf product gemaakt van hoge sterkte alkalivrije schilvezel, die door een internationaal geavanceerd fijn breiproces in een mesh basismateriaal wordt gemaakt en oppervlaktebedekt is. De unidirectionele trekbare kunststof voegpijp is een voegpijp gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE) als grondstof, geplastificeerde en geëxtrudeerde plaat, geponst, verwarmd en uitgerekt, geëxtrudeerd en geperst, en dan geponst met regulier gatennetwerk en dan in lengte uitgerekt. In dit proces bevindt het polymeer zich in een directionele lineaire staat en vormt het een langwerpige reticulaire integrale structuur met uniforme verdeling en hoge knoopsterkte. De treksterkte en stijfheid van de voegbuis worden volledig verbeterd door de heroriëntatie van de oorspronkelijk verstrooide kettingmoleculen in een lineaire staat door het uitrekken.

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen apparatuur vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?


ElGeneinaOverige productinformatie
  • AlkmarNameMagazijnliftWaarom het belangrijk wordt in industriële procesbeheersing?

    AlkmarNameMagazijnliftWaarom het belangrijk wordt in industriële procesbeheersing?

  • GyongyosMagazijnliftProductiewaarde blijft stijgen

    GyongyosMagazijnliftProductiewaarde blijft stijgen

  • Taranto.Nieuwe vaste hefladingsliftKwaliteitsmanagement

    Taranto.Nieuwe vaste hefladingsliftKwaliteitsmanagement

  • Como.Oliedruk spoor heffende vrachtliftLandoppervlak

    Como.Oliedruk spoor heffende vrachtliftLandoppervlak

  • Hoge koortsOpenlucht eenvoudige heffende vrachtliftWat is het

    Hoge koortsOpenlucht eenvoudige heffende vrachtliftWat is het

  • Hohhot.Openluchtgeleidingsrail type vrachtliftGeoriënteerde functie

    Hohhot.Openluchtgeleidingsrail type vrachtliftGeoriënteerde functie

  • Livorno.Opheffen van vrachtliftDe prijs van vandaag

    Livorno.Opheffen van vrachtliftDe prijs van vandaag

  • Re Shufu.Opheffen van vrachtliftOmgaan met Koude Tekenfouten

    Re Shufu.Opheffen van vrachtliftOmgaan met Koude Tekenfouten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!