Mr Yuktaedong.Leidende kleine leiding42Nieuw bedrijfsmodel

  • vrijgavetijd:2022-11-08 09:19:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:227
  • Korte omschrijving:

    Mr Yuktaedong.,Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als ge

Artikel inhoud

Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces, transportomstandigheden, enz., moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, om ervoor te zorgen dat de verbinding ter plaatse alleen in rechte secties tijdens de bouw wordt uitgevoerd. Flexibel materiaal met voldoende vervormingscapaciteit en goede hechting met beton.

Uit het onderzoek blijkt dat de wrijving tussen de voegbuis en de bodem ook sterk gerelateerd is aan het watergehalte en de compactheid van de bodem. De voegpijp zelf heeft een patroon, en is ook een raster als integraal geoversterkt materiaal, dus de wrijving tussen de voegpijp en het medium is zeer groot; De voegpijp heeft ook een grote treksterkte, een grote vervormingsmodulus, en de versterking is stabiel en uniform, die goede resultaten in een korte tijd kan zien. Uit het experiment kan worden gezien dat de maaswijsteringsprestaties van de voegpijp beter zijn dan het strookversterkingsmateriaal, wat de stabiliteit van het project verhoogt; De voegpijp is vooral geschikt voor de bouw van hogesnelheidssnelwegen omdat de werkingskracht van het heen en weer verkeer op de grond zeer groot is, de vervormingsmodulus van de grond kan verhogen, effectief de sterkte van de grond kan verbeteren, en het effect van het stabiliseren van het project en langdurig gebruik bereiken.

Mr Yuktaedong.Flexibiliteit: het is handig om op de hoek te plaatsen zonder te snijden en te verbinden.

De Xiaobian van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert ons eraan dat er vele vormen van voegbuizen zijn, die vanuit verschillende hoeken kunnen worden onderscheiden, waaronder het volgende. Volgens het type versterking van de voegpijp, kan het worden verdeeld in de voegpijp van dikke versterking van de voegpijpPijp, de voegpijp van parallelle versterking (draad) bundel van de voegpijp, en de voegpijp van staalbundel van de voegpijp. Voor dikke versterking wordt over het algemeen één voegpijp gebruikt om één wapening te verankeren. Voor spanen en staalstrengen moet een voegbuis meerdere stalen staven of staalstrengen tegelijkertijd verankeren, die vaak in een ring of cirkel of in een rechthoek zijn gerangschikt. Vanwege het verschillende aantal en de opstelling van voorgespannen wapening zullen de vorm en structuur van voegbuis natuurlijk ook verschillend zijn. Volgens het principe van het voegen van pijp en het overbrengen van voorspanning, kan het worden verdeeld in voegenpijp die op dragende druk berust voegenpijp die op wrijving vertrouwt en voegenpijp die op hechting berust.

IxtapalucaDe samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, dat wil zeggen is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, laterale en hoekige richtingen op de pijpleiding. Vanuit het perspectief van zijn prestaties kan de interne drukvoegpijp in drie richtingen worden verplaatst, maar omdat het wordt beperkt door behuizing en andere accessoires, kan het vaak alleen in de axiale richting worden verplaatst. Daarom moet de gebruiker indiDe verplaatsing in verschillende richtingen bij het selecteren en bestellen, om correct te selecteren. Het werkprincipe van de voegpijp is om zijn eigen elastische vervorming te gebruiken om de axiale, hoekige, laterale en gecombineerde verplaatsing van de pijp als gevolg van thermische vervorming, mechanische vervorming en verschillende mechanische trillingen te compenseren. De compensatie heeft de s van afdichting, drukweerstand, temperatuurweerstand, corrosieweerstand, slagweerstand, trillingsreductie en geluidsreductie, die de vervorming van de pijp kunnen verminderen en de levensduur van de pijp kunnen verbeteren.

In kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, spoelen en piggen met hogedrukwater, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.


Mr Yuktaedong.Leidende kleine leiding42Nieuw bedrijfsmodel



Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.

Nadat het voegen gat is geboord, moeten de voegen pijp, voegen stop, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.

Lijst van installatiematerialenDe opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, en de beugel moet volledig worden gekoeld wanneer de initiële meting wordt gemeten; Als de voorspanning is toegepast,Mr Yuktaedong.Kleine katheter, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit, de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.


Mr Yuktaedong.Leidende kleine leiding42Nieuw bedrijfsmodel



De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

PromotieDe voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, die vanuit verschillende hoeken kunnen worden onderscheiden, waaronder het volgende. Volgens het type versterking van de voegpijp, kan het worden verdeeld in de voegpijp van dikke versterking van de voegpijpPijp, de voegpijp van parallelle versterking (draad) bundel van de voegpijp, en de voegpijp van staalbundel van de voegpijp. Voor dikke versterking wordt over het algemeen één voegpijp gebruikt om één wapening te verankeren. Voor spanen en staalstrengen moet een voegbuis meerdere stalen staven of staalstrengen tegelijkertijd verankeren, kan het worden verdeeld in voegenpijp die op dragende druk berust, voegenpijp die op wrijving vertrouwt en voegenpijp die op hechting berust.

Mr Yuktaedong.De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom,Mr Yuktaedong.50traangang,Mr Yuktaedong.Kleine tunnel, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling. De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Het snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk tverouderen het omringende oppervlak en veroorzaken lokale verwarming aan het einde, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

Antwoord: Ja, de elastische uitbreidingssnelheid van de voegpijp kan binnen een bepaald bereik in het ontwerp worden gedefinieerd, maar voor een voegpijp die is ontworpen is de elastische uitbreidingssnelheid zeker.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.


ElGeneinaOverige productinformatie
  • GansuNameLiften bestellenOp wat voor soort standaard is de productie gebaseerd?

    GansuNameLiften bestellenOp wat voor soort standaard is de productie gebaseerd?

  • Xinrong.kgmLiften van de lading van de geleiderailkettingWat zijn de voordelen ervan?

    Xinrong.kgmLiften van de lading van de geleiderailkettingWat zijn de voordelen ervan?

  • Taocheng.Liften van goederenliftenDesign merk

    Taocheng.Liften van goederenliftenDesign merk

  • XinjiangCity in ChinaLuchtvrachtliftSnijtechnologie

    XinjiangCity in ChinaLuchtvrachtliftSnijtechnologie

  • peitaihoMagazijnliftIndustrie samengestelde index

    peitaihoMagazijnliftIndustrie samengestelde index

  • Shanhaiguan.kgmMagazijnliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    Shanhaiguan.kgmMagazijnliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • Dongzhou.Nieuwe vaste hefladingsliftU bent van harte welkom om te bestellen

    Dongzhou.Nieuwe vaste hefladingsliftU bent van harte welkom om te bestellen

  • Xingtaiworld.kgmOliedruk spoor heffende vrachtliftWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    Xingtaiworld.kgmOliedruk spoor heffende vrachtliftWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!