Salamis.Configuratie van droge transformatorenWat gezond verstand moet worden begrepen?

  • vrijgavetijd:2022-11-30 09:49:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:852
  • Korte omschrijving:

    Salamis., moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.In feite is gronddraad niet all

Artikel inhoud
moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Salamis.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Laoag StadAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

fabrikant van droge transformatoren

Vallende buitenlandse zaken en piercing


Salamis.Configuratie van droge transformatorenWat gezond verstand moet worden begrepen?



Look van olie van de radiator

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;,Salamis.Ks11 mijnkrachttransformator, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Beheer van de industrieVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen,Salamis.Grote olie ondergedompelde transformator, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist te verminderen.


Salamis.Configuratie van droge transformatorenWat gezond verstand moet worden begrepen?



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Waar kan ik het vinden?IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,Salamis.Aangepaste transformator, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Salamis.Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Kaipingworld.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform kleinhoge kwaliteit

    Kaipingworld.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform kleinhoge kwaliteit

  • LimogesElektrische lift met schaarvorkOorzaken van marktvolatiliteit

    LimogesElektrische lift met schaarvorkOorzaken van marktvolatiliteit

  • Limoges10 meter hoog hefplatformEen kort gesprek over de zaken die aandacht behoeven bij de selectie

    Limoges10 meter hoog hefplatformEen kort gesprek over de zaken die aandacht behoeven bij de selectie

  • LimogesLift hefplatform elektrischMarkt positie

    LimogesLift hefplatform elektrischMarkt positie

  • LimogesAangepaste lift van de aluminiumlegeringWaarom is het zo populair?

    LimogesAangepaste lift van de aluminiumlegeringWaarom is het zo populair?

  • Qa`fur.kgmStructuur van droge transformatoren buitendeurMerkstrategie is de sleutel tot verbetering

    Qa`fur.kgmStructuur van droge transformatoren buitendeurMerkstrategie is de sleutel tot verbetering

  • ForWayne.Vast hefplatform bedrijfAandachtspunten bij voorbewerken

    ForWayne.Vast hefplatform bedrijfAandachtspunten bij voorbewerken

  • ForWayne.Heftruck 30 meterVooruitzichten en branchesituatie

    ForWayne.Heftruck 30 meterVooruitzichten en branchesituatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!