ChalcisNameAlle transformatorenWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?

  • vrijgavetijd:2022-11-29 23:07:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:421
  • Korte omschrijving:

    ChalcisName,De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs va

Artikel inhoud

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

ChalcisNameIn die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Hengyang.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


ChalcisNameAlle transformatorenWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

lekkage van olie bij loopflens

Voor meer, graag controlerenVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern,ChalcisNameTransformer voor circuits, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


ChalcisNameAlle transformatorenWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?



transformator met olieonderdompeling

Totale kostenWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak,ChalcisName400 KVA-prijs van box type transformator, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

ChalcisNameVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Fabrikant van transformatoren

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Pila.Elektrisch hydraulisch hefplatformKenmerken van het product:

    Pila.Elektrisch hydraulisch hefplatformKenmerken van het product:

  • Balbriggan.kgmElektrische vaste liftWat zijn de detectiemethoden?

    Balbriggan.kgmElektrische vaste liftWat zijn de detectiemethoden?

  • Balbriggan.kgmHefplatform voor elektrische cilindersHoe de industrie in het nieuwe jaar te verbetere

    Balbriggan.kgmHefplatform voor elektrische cilindersHoe de industrie in het nieuwe jaar te verbetere

  • Balbriggan.kgmHydraulisch liftplatformWat zijn de misverstanden over het gevoel van waardebehoud?

    Balbriggan.kgmHydraulisch liftplatformWat zijn de misverstanden over het gevoel van waardebehoud?

  • Balbriggan.kgmIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformHuidige status van technische prod

    Balbriggan.kgmIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformHuidige status van technische prod

  • Ede.Plateaulift met schaarvorkSnel de eigen mogelijkheden verbeteren

    Ede.Plateaulift met schaarvorkSnel de eigen mogelijkheden verbeteren

  • buffelsHome binnen kleine liftHoe de industrie in het nieuwe jaar te verbeteren?

    buffelsHome binnen kleine liftHoe de industrie in het nieuwe jaar te verbeteren?

  • Pau.Kolom hydraulisch hefplatformWelke factoren zijn van invloed op de productprestaties?

    Pau.Kolom hydraulisch hefplatformWelke factoren zijn van invloed op de productprestaties?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!