Larissa.630 transformator met olieonderdompelingDe juiste manier om te oordelen

  • vrijgavetijd:2022-11-29 21:31:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:73
  • Korte omschrijving:

    Larissa.,Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen,Larissa.Kasteel voor transformato

Artikel inhoud

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen,Larissa.Kasteel voor transformatoren, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie,Larissa.Componenten van transformatoren met olieonderdompeling, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Larissa.Hoe droge transformator te selecteren

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Chuncheon.kgmHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.


Larissa.630 transformator met olieonderdompelingDe juiste manier om te oordelen



fabrikant van droge transformatoren

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

kwaliteitsnormHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Larissa.630 transformator met olieonderdompelingDe juiste manier om te oordelen



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Waar kan ik het vinden?Oorzaken van brand in transformator

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Larissa.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Masakin.Ranglijst van droge transformatorenHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?

    Masakin.Ranglijst van droge transformatorenHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?

  • Clement Ferrand.Kleine schaarhofttafelUitvoerende standaard

    Clement Ferrand.Kleine schaarhofttafelUitvoerende standaard

  • Clement Ferrand.Fabrikant van hooggelegen hefplatformvoertuigenNoodzaak om de veerkracht van de mark

    Clement Ferrand.Fabrikant van hooggelegen hefplatformvoertuigenNoodzaak om de veerkracht van de mark

  • TongliaoHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformDe prijs is zwak en stabiel

    TongliaoHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformDe prijs is zwak en stabiel

  • MezoturNameElektrische barrièrevrije liftEconomische vertraging is een gezonde aanpassing

    MezoturNameElektrische barrièrevrije liftEconomische vertraging is een gezonde aanpassing

  • MezoturNameOphefplatform voor ovensKennisoverzicht

    MezoturNameOphefplatform voor ovensKennisoverzicht

  • MezoturNameVerhuur van perronliftenKleurafstemmingsvaardigheden

    MezoturNameVerhuur van perronliftenKleurafstemmingsvaardigheden

  • MezoturNameMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWat is het gevaar van glans?

    MezoturNameMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWat is het gevaar van glans?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!