Oberhausen.transformator voor stroomherstelHoe servicegarantie te bieden?

  • vrijgavetijd:2022-11-29 15:27:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:130
  • Korte omschrijving:

    Oberhausen.,Losse kernschroefVerminderde isoleringOberhausen.Transformer isIn het geval van droge transformator-werking,Oberhausen.P

Artikel inhoud

Losse kernschroef

Verminderde isolering

Oberhausen.Transformer is

In het geval van droge transformator-werking,Oberhausen.Prijs van 400 KVA-boxtransformator, is er meer lawaai en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Guano.Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken,Oberhausen.10kV-olie ondergedompeld distributietransformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen,Oberhausen.Grid-transformator, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

projectfabrikant van droge transformatoren

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Exploitatie van gesmolten transformator


Oberhausen.transformator voor stroomherstelHoe servicegarantie te bieden?



Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

onderhoud van apparatuurAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Oberhausen.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Verschillende afleidingsmethoden, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Elektrische transformator

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Burgas.Hydraulisch hefplatform van twee tonManieren om schade te voorkomen

    Burgas.Hydraulisch hefplatform van twee tonManieren om schade te voorkomen

  • NapelsVaste hydraulische druk voor hefplatformVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

    NapelsVaste hydraulische druk voor hefplatformVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

  • HeilongjiangCity in GermanyOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platform3 manieren om u te helpen

    HeilongjiangCity in GermanyOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platform3 manieren om u te helpen

  • AlmeloNameElektrische lift kleinInformatie aanbeveling

    AlmeloNameElektrische lift kleinInformatie aanbeveling

  • AlmeloName5 meter mobiel hefplatformGeconfronteerd met toegenomen handelsfrictie

    AlmeloName5 meter mobiel hefplatformGeconfronteerd met toegenomen handelsfrictie

  • AlmeloNameLift van het werkplatformHoeveel is de offerte?

    AlmeloNameLift van het werkplatformHoeveel is de offerte?

  • AlmeloNameAluminium legering lift auto gemonteerdVeroudering van materiaaldefecten

    AlmeloNameAluminium legering lift auto gemonteerdVeroudering van materiaaldefecten

  • Zao Qiang.BouwliftenDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Zao Qiang.BouwliftenDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!