Hamburg-Wandsbektransformator voor de distributie van Amorfe legeringenWelke websites te volgen in h

  • vrijgavetijd:2022-11-29 13:41:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:287
  • Korte omschrijving:

    Hamburg-Wandsbek, kan de belasting worden aangesloten.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletter

Artikel inhoud
kan de belasting worden aangesloten.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Hamburg-WandsbekDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd,Hamburg-Wandsbek160KV-olie ondergedompelde transformator, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

BalatahNameVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, noch wetenschappelijk.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


Hamburg-Wandsbektransformator voor de distributie van Amorfe legeringenWelke websites te volgen in het toepassingsgebied



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Productieproces en stappen van droge transformator

indexDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Look van olie van de radiator


Hamburg-Wandsbektransformator voor de distributie van Amorfe legeringenWelke websites te volgen in het toepassingsgebied



Wat is de belangrijke rol van de transformator

detailhandelaarDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag,Hamburg-Wandsbektransformator voor windenergie,Hamburg-WandsbekVolledige lijst van Transformer-modellen, wordt het koperverlies genoemd.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Hamburg-WandsbekDry type transformator bedrijf

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Euk.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAandachtspunten bij het kiezen

    Euk.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAandachtspunten bij het kiezen

  • Catania.kgmLift kleine transportbandProjectomvang

    Catania.kgmLift kleine transportbandProjectomvang

  • Masaka.Technische parameters van scb10 droge transformatorTechnische upgradeservices bieden

    Masaka.Technische parameters van scb10 droge transformatorTechnische upgradeservices bieden

  • Sihu.Vast hydraulisch hefplatform3 categorieën

    Sihu.Vast hydraulisch hefplatform3 categorieën

  • Sihu.Heftruck voor mijnbouwstatistieken

    Sihu.Heftruck voor mijnbouwstatistieken

  • Guangxi.Hydraulisch elektrisch hefplatformHoe werkt het?

    Guangxi.Hydraulisch elektrisch hefplatformHoe werkt het?

  • Hatvan.Elektrische lift van de touw klimmachineOnderzoek naar managementsystemen

    Hatvan.Elektrische lift van de touw klimmachineOnderzoek naar managementsystemen

  • Hatvan.2 ton elektrisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van gereedschap

    Hatvan.2 ton elektrisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van gereedschap

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!