Orimattila.kgmTransformer 500 Box typeHoe te controleren voor gebruik

  • vrijgavetijd:2022-11-28 10:03:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:438
  • Korte omschrijving:

    Orimattila.kgm,Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.fabrikant van dr

Artikel inhoud

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

fabrikant van droge transformatoren

Orimattila.kgmDe keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Tokat.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Orimattila.kgmTransformer 500 Box typeHoe te controleren voor gebruik



Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

projectVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.


Orimattila.kgmTransformer 500 Box typeHoe te controleren voor gebruik



Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger,Orimattila.kgmPrijs van 1000 KVA-transformator, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces,Orimattila.kgmHoeveel kost een boxtransformator?, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

veiligheidseisenDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen,Orimattila.kgmDrie-fasetransformator aan vermogen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Orimattila.kgmNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Aken.Elektrisch hefplatform vrachtwagenStabiele prestaties

    Aken.Elektrisch hefplatform vrachtwagenStabiele prestaties

  • Yaodu.Hydraulisch hefplatformIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsvooruitzichten, h

    Yaodu.Hydraulisch hefplatformIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsvooruitzichten, h

  • MolfettaNameElektrisch liftplatformDe prijs is over het algemeen stabiel

    MolfettaNameElektrisch liftplatformDe prijs is over het algemeen stabiel

  • MolfettaNameMulti mast aluminiumlegering hefplatformWat te doen als de maat instabiel is?

    MolfettaNameMulti mast aluminiumlegering hefplatformWat te doen als de maat instabiel is?

  • MolfettaNamePlattformliftGeschiedenis van de industrie

    MolfettaNamePlattformliftGeschiedenis van de industrie

  • MolfettaNameLift van de mast type aluminiumlegeringHoe schadelijk te blokkeren?

    MolfettaNameLift van de mast type aluminiumlegeringHoe schadelijk te blokkeren?

  • Hubei.40 meter liftExport blijft toenemen

    Hubei.40 meter liftExport blijft toenemen

  • MidounNameProductie van transformatorenGebruik maatregelen en onderhoudsmethoden

    MidounNameProductie van transformatorenGebruik maatregelen en onderhoudsmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!