Vasa.Stabilisatie van de transformator-spanningZeven kenmerken om voor jou over te praten

  • vrijgavetijd:2022-11-27 15:02:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:193
  • Korte omschrijving:

    Vasa.,Vasa.Wat is de toegestane overbelasting van droge transformator,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt vo

Artikel inhoud
Vasa.Wat is de toegestane overbelasting van droge transformator,

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Vasa.De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Naujoji AkmeneNameGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


Vasa.Stabilisatie van de transformator-spanningZeven kenmerken om voor jou over te praten



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

kwaliteitsindextransformator met olieonderdompeling

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is,Vasa.Technologie van transformatoren, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Vasa.Stabilisatie van de transformator-spanningZeven kenmerken om voor jou over te praten



fabrikant van droge transformatoren

De productlijnDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is,Vasa.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformator, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Vasa.De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Bij inbedrijfstelling:

Wat is de bedrading van droge transformator?

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Boulogne byangou.Micro elektrische takelIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schade

    Boulogne byangou.Micro elektrische takelIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schade

  • Boulogne byangou.Ophef- en klimplatformInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie

    Boulogne byangou.Ophef- en klimplatformInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie

  • Boulogne byangou.Platform type liftProductieprocesanalyse

    Boulogne byangou.Platform type liftProductieprocesanalyse

  • Boulogne byangou.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringHoe het rolproces te maken?

    Boulogne byangou.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringHoe het rolproces te maken?

  • Lincoln.WerkplaatsliftSlechte brandwerendheid

    Lincoln.WerkplaatsliftSlechte brandwerendheid

  • Volzjski.Scb14 droge transformatorEntiteit

    Volzjski.Scb14 droge transformatorEntiteit

  • EssenVaste hefplatform vrachtliftDe samenstelling en functie van

    EssenVaste hefplatform vrachtliftDe samenstelling en functie van

  • EssenElektrisch hefplatform vrachtwagenAlle indicatoren bereiken het geavanceerde niveau van dezelfd

    EssenElektrisch hefplatform vrachtwagenAlle indicatoren bereiken het geavanceerde niveau van dezelfd

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!