Ostrov.kgmOverlast van distributietransformatorBufferfenomeen

  • vrijgavetijd:2022-11-27 08:21:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:221
  • Korte omschrijving:

    Ostrov.kgm,De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van

Artikel inhoud

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Ostrov.kgmMet Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Sirdaryo.Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Productieproces en stappen van droge transformator


Ostrov.kgmOverlast van distributietransformatorBufferfenomeen



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Na de test,Ostrov.kgmHoeveel is een 100 KVA box transformator, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Een compleet assortiment productenBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Ostrov.kgmOverlast van distributietransformatorBufferfenomeen



Verspreiding van het geluid van droge transformator

kwaliteitfabrikant van droge transformatoren

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Ostrov.kgmVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Mainz.Huurplatform voor liftenKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te

    Mainz.Huurplatform voor liftenKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te

  • Mainz.Klein hefplatform van aluminiumlegeringHoe u degene kiest die bij u past

    Mainz.Klein hefplatform van aluminiumlegeringHoe u degene kiest die bij u past

  • Lüs252;beckRestaurant liftWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?

    Lüs252;beckRestaurant liftWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?

  • Pezingok.Wijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de boormethoden?

    Pezingok.Wijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de boormethoden?

  • Bochum-HordelKleine gebogen armliftToepassing in productie-installatie

    Bochum-HordelKleine gebogen armliftToepassing in productie-installatie

  • Bochum-HordelTijdelijk hefplatform voertuigNaar welke vragen moet worden verwezen?

    Bochum-HordelTijdelijk hefplatform voertuigNaar welke vragen moet worden verwezen?

  • Starowavara.kgmHydraulisch hefplatform 100tEconomische werking

    Starowavara.kgmHydraulisch hefplatform 100tEconomische werking

  • Truva.Elektrische lift van aluminiumlegeringInvloed in de farmaceutische apparatuurindustrie

    Truva.Elektrische lift van aluminiumlegeringInvloed in de farmaceutische apparatuurindustrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!