Aytos.Herstel van een elektrische kast-transformatorBeïnvloedende factoren van prijs

  • vrijgavetijd:2022-11-20 11:23:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:446
  • Korte omschrijving:

    Aytos.,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformato

Artikel inhoud

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Aytos.Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Fuji.De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is,Aytos.Elektrische boxtransformator, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is,Aytos.Inleiding tot met olie ondergedompelde transformator, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,Aytos.Quota voor olie ondergedompelde transformator,

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

KortingAls niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Aytos.Herstel van een elektrische kast-transformatorBeïnvloedende factoren van prijs



De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

nieuw productOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Aytos.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

    Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

  • Luik.30 ton hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

    Luik.30 ton hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

  • Luik.Plateau schaar heftafelHoe de impact op het werk te vermijden?

    Luik.Plateau schaar heftafelHoe de impact op het werk te vermijden?

  • Luik.Dubbele kolom aluminiumlegering liftInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlate

    Luik.Dubbele kolom aluminiumlegering liftInleiding tot inspectienormen voordat ze de fabriek verlate

  • Waubzheh.Liften voor bouwplaatsenWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?

    Waubzheh.Liften voor bouwplaatsenWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?

  • LugaziTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompelingWaarom is het zo veelzijdig?

    LugaziTest van oliemonsters van een transformator met olieonderdompelingWaarom is het zo veelzijdig?

  • GuenzburgCity in GermanyVaste binnenlaadliftDe recente opleving van de marktprijs

    GuenzburgCity in GermanyVaste binnenlaadliftDe recente opleving van de marktprijs

  • GuenzburgCity in GermanyKleine hijsplatformwagenNieuwe prijs

    GuenzburgCity in GermanyKleine hijsplatformwagenNieuwe prijs

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!