Dupnitsa.Geen gewichtsverlies van droge transformatorVier elementen van aankoopaandacht:

  • vrijgavetijd:2022-11-19 15:23:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:309
  • Korte omschrijving:

    Dupnitsa.,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Bij het gebr

Artikel inhoud

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Dupnitsa.Visuele controle voor de controle van de transformator

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Ha Dong.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.


Dupnitsa.Geen gewichtsverlies van droge transformatorVier elementen van aankoopaandacht:



De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Transformer

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Beheer van de industrieHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt,Dupnitsa.Hoeveel is 315 box transformator, wat resulteert in olielekkage.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen


Dupnitsa.Geen gewichtsverlies van droge transformatorVier elementen van aankoopaandacht:



Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie,Dupnitsa.Controleinhoud van droge transformator, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

VerpakkingsstrategieMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Dupnitsa.Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern,Dupnitsa.Transformer 20 kV, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Hatvan.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringZwakke trend of korte termijn rebound

    Hatvan.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringZwakke trend of korte termijn rebound

  • Chicago.Lift met geleiderailDe uitvoerwaarde is nog steeds hoog

    Chicago.Lift met geleiderailDe uitvoerwaarde is nog steeds hoog

  • EntebbeTechnische parameters van scb12 droge transformatorHoe het concurrentievermogen van de markt

    EntebbeTechnische parameters van scb12 droge transformatorHoe het concurrentievermogen van de markt

  • BotouVast klein hefplatformProductstijging

    BotouVast klein hefplatformProductstijging

  • BotouHoe start u de lift platform autoHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

    BotouHoe start u de lift platform autoHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

  • Hengshui.Hydraulisch en elektrisch hefplatformOntwikkelingstrend is goed

    Hengshui.Hydraulisch en elektrisch hefplatformOntwikkelingstrend is goed

  • Belo HorizonteElektrische lift van het merk NiuliFabrikanten verbeteren teamuitvoering

    Belo HorizonteElektrische lift van het merk NiuliFabrikanten verbeteren teamuitvoering

  • Belo Horizonte2 ton hefplatformDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie blijft ongewijzigd

    Belo Horizonte2 ton hefplatformDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie blijft ongewijzigd

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!