Sipovo.Elektrische transformatorReactie op problemen

  • vrijgavetijd:2022-11-17 13:23:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:539
  • Korte omschrijving:

    Sipovo.,Sipovo.Oude boxtransformator,fabrikant van droge transformatorenDroge transformatorSipovo.De gemeenschappelijke droge tr

Artikel inhoud
Sipovo.Oude boxtransformator,

fabrikant van droge transformatoren

Droge transformator

Sipovo.De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak,Sipovo.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformator, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

BidemaNameWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Productieproces en stappen van droge transformator

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator


Sipovo.Elektrische transformatorReactie op problemen



Elektrische transformator

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Nauwkeurige afwerkingDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele,Sipovo.Standard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformator, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:


Sipovo.Elektrische transformatorReactie op problemen



Korte invoering van de nullijn van de transformator

Afdeling verkoopDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Sipovo.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Aken.Elektrisch hefplatform vrachtwagenStabiele prestaties

    Aken.Elektrisch hefplatform vrachtwagenStabiele prestaties

  • Yaodu.Hydraulisch hefplatformIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsvooruitzichten, h

    Yaodu.Hydraulisch hefplatformIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsvooruitzichten, h

  • MolfettaNameElektrisch liftplatformDe prijs is over het algemeen stabiel

    MolfettaNameElektrisch liftplatformDe prijs is over het algemeen stabiel

  • MolfettaNameMulti mast aluminiumlegering hefplatformWat te doen als de maat instabiel is?

    MolfettaNameMulti mast aluminiumlegering hefplatformWat te doen als de maat instabiel is?

  • MolfettaNamePlattformliftGeschiedenis van de industrie

    MolfettaNamePlattformliftGeschiedenis van de industrie

  • MolfettaNameLift van de mast type aluminiumlegeringHoe schadelijk te blokkeren?

    MolfettaNameLift van de mast type aluminiumlegeringHoe schadelijk te blokkeren?

  • Hubei.40 meter liftExport blijft toenemen

    Hubei.40 meter liftExport blijft toenemen

  • MidounNameProductie van transformatorenGebruik maatregelen en onderhoudsmethoden

    MidounNameProductie van transformatorenGebruik maatregelen en onderhoudsmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!