Waterloo.Directe transformatorGrijp de markt

  • vrijgavetijd:2022-11-12 23:19:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:290
  • Korte omschrijving:

    Waterloo.,Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door

Artikel inhoud

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Waterloo.Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Nauplia.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Fabriek voor droge transformatoren


Waterloo.Directe transformatorGrijp de markt



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;,Waterloo.Belangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven,Waterloo.Droge transformator van de SC-serie, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Waar is goedDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Look van olie van de radiator

Waterloo.Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Waterloo.Parameters van een transformator met een domper in 250kVA-olie, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Guidonia Montecelio.3-meter elektrische liftVoordelen van installatie gesp applicatie:

    Guidonia Montecelio.3-meter elektrische liftVoordelen van installatie gesp applicatie:

  • ZlatourstTechnische parameters van de transformatorIntegriteitsbeheer

    ZlatourstTechnische parameters van de transformatorIntegriteitsbeheer

  • ZaanstadNameElektrisch klein hefplatformHoe om te gaan met uiterlijk

    ZaanstadNameElektrisch klein hefplatformHoe om te gaan met uiterlijk

  • ZaanstadNameHefplatformvoertuig met drie wielen voor elektrisch voertuigOplossing voor de oorzaak va

    ZaanstadNameHefplatformvoertuig met drie wielen voor elektrisch voertuigOplossing voor de oorzaak va

  • Albuquerque.kgmDubbel hydraulisch hefplatformGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de trend

    Albuquerque.kgmDubbel hydraulisch hefplatformGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de trend

  • Helmond.2 meter micro elektrisch hefplatformBranchespecifieke toepassingen

    Helmond.2 meter micro elektrisch hefplatformBranchespecifieke toepassingen

  • Helmond.Verticaal hefplatformOnderhoud defect

    Helmond.Verticaal hefplatformOnderhoud defect

  • Helmond.Hefplatform met schaarWaar moet u op letten tijdens het gebruik?

    Helmond.Hefplatform met schaarWaar moet u op letten tijdens het gebruik?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!