Cabaiguan.Zelfaanzuigende mestpomp groothandelWaarom versterking nodig is

  • vrijgavetijd:2022-11-11 13:19:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:931
  • Korte omschrijving:

    Cabaiguan.,   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als

Artikel inhoud

   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als een decoratie dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?

   Volgende:

Cabaiguan.   Laat het water in de motor afvoeren.

   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen,Cabaiguan.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal,Cabaiguan.Pijpleidingspomplichaam, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

Songa.   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest

   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte die de oorspronkelijke bel inneemt en vormt een slagkracht. Het metalen oppervlak van de pomp was vermoeid en beschadigd door deze schokken. Cavitatie wordt veroorzaakt door luchtbellenbraak en materiaalstamping als gevolg van het verschil in luchttemperatuur en -druk

y


Cabaiguan.Zelfaanzuigende mestpomp groothandelWaarom versterking nodig is



   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest

   De reactiekracht zal het axiale motoreinde van de pomp intrekken, resulterend in de botsing tussen de statische ring en de bewegende ring. De slagkracht op dat moment is zeer groot,Cabaiguan.Dompelrioolwaterpomp, wat direct de dynamische en statische ringen van de mechanische afdichting kan beschadigen.

zeer nauwkeurig.

technologische innovatie   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig

   Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik, wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp, bijvoorbeeld, is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, wat tot overbelasting zal leiden, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.

Aanbeveling van de homepage   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

   Om het handig voor u te maken om deze uitstekende dompelbare rioolpomp te kennen, geven we u een eenvoudige uitleg met de QW dompelbare niet verstoppende rioolpomp die vaak wordt gebruikt. Kijk naar de volgende inhoud.

   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen

Cabaiguan.   Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.

   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, mm)

   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Oroshaza.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftVerschillende modellen en specificaties heb

    Oroshaza.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftVerschillende modellen en specificaties heb

  • CeutaName6 kV TransformerOorzaken van kwaliteit

    CeutaName6 kV TransformerOorzaken van kwaliteit

  • Hamburg-NordVaste kleine liftWat zijn de factoren van werk?

    Hamburg-NordVaste kleine liftWat zijn de factoren van werk?

  • Hamburg-NordElektrisch hefplatform vrachtwagenInspanningen om overcapaciteit op te lossen zullen toe

    Hamburg-NordElektrisch hefplatform vrachtwagenInspanningen om overcapaciteit op te lossen zullen toe

  • Boulogne byangou.Zelfhydraulisch hefplatformHet beschermende effect van de superieure prestaties

    Boulogne byangou.Zelfhydraulisch hefplatformHet beschermende effect van de superieure prestaties

  • Jining.Draagbare elektrische liftIn één oogopslag weten

    Jining.Draagbare elektrische liftIn één oogopslag weten

  • Jining.20 ton hefplatformWaar is het gemak van?

    Jining.20 ton hefplatformWaar is het gemak van?

  • Jining.LiftplatformliftVoorbereiding voor motivatie

    Jining.LiftplatformliftVoorbereiding voor motivatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!