leuvenAfbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingAnalyse van het trendprobl

  • vrijgavetijd:2022-11-09 17:19:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:1373
  • Korte omschrijving:

    leuven,(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het weg

Artikel inhoud

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

leuvenDe isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten,leuvenEconomische werking van de transformator, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

CollipulliTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn,leuvenDroge transformator van de SC-serie, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen,leuvenToepassing van droge transformator, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Laatste citaatI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


leuvenAfbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingAnalyse van het trendprobleem



Exploitatie van gesmolten transformator

InstallatiematerialenDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Hoe droge transformator te selecteren

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

leuvenWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Shufu.6m elektrische liftAnalyse van de juiste productiemethoden

    Shufu.6m elektrische liftAnalyse van de juiste productiemethoden

  • Shufu.12 meter mobiel hefplatformKwalificatie voor industrieel technisch advies

    Shufu.12 meter mobiel hefplatformKwalificatie voor industrieel technisch advies

  • Shufu.LiftbouwplatformDe leveringskloof van de fabrikant is moeilijk in te halen

    Shufu.LiftbouwplatformDe leveringskloof van de fabrikant is moeilijk in te halen

  • Shufu.Eenrail aluminiumlegeringsliftWat zijn de selectievereisten voor het geleidewiel?

    Shufu.Eenrail aluminiumlegeringsliftWat zijn de selectievereisten voor het geleidewiel?

  • Maassluis.Elektrische 6-meter liftHoe het probleem van ventilatie en koeling op te lossen?

    Maassluis.Elektrische 6-meter liftHoe het probleem van ventilatie en koeling op te lossen?

  • Algorta.kgm480v droge transformatorEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

    Algorta.kgm480v droge transformatorEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

  • Kisvarda.Vaste hefplatform vrachtliftSlecht onderhoud zal problemen veroorzaken

    Kisvarda.Vaste hefplatform vrachtliftSlecht onderhoud zal problemen veroorzaken

  • Kisvarda.Driewieler hefplatform voertuigHoogtepunten uit de branche

    Kisvarda.Driewieler hefplatform voertuigHoogtepunten uit de branche

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!