BruggenAanpassing van transformatorenOppervlakte onderhoudsbehandeling

  • vrijgavetijd:2022-11-09 15:19:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:1200
  • Korte omschrijving:

    Bruggen,Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld

Artikel inhoud

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen,BruggenFabrikant van een transformator met olieonderdompeling, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

BruggenTijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Als het volume van de transformator te klein is,BruggenTransformer-krachttransmissie en ontsteking, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

MoldeHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam de bron, de bemonsteringsdatum,BruggenFabrikant voor recycling van transformatoren, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Productieproces en stappen van droge transformator


BruggenAanpassing van transformatorenOppervlakte onderhoudsbehandeling



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

verbruikDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


BruggenAanpassing van transformatorenOppervlakte onderhoudsbehandeling



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Eens kijken.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

BruggenEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Verminderde isolering

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Luchthaven Los AngelesDubbele mast aluminiumlegering hefplatformHoe kiest u internetmarketing?

    Luchthaven Los AngelesDubbele mast aluminiumlegering hefplatformHoe kiest u internetmarketing?

  • SwarthNameBouwliftHoe is de prijsontwikkeling?

    SwarthNameBouwliftHoe is de prijsontwikkeling?

  • Antofagasta.kgmWat zijn de testelementen van droge transformatorOpmerkingen:

    Antofagasta.kgmWat zijn de testelementen van droge transformatorOpmerkingen:

  • PotenzaElektrisch hydraulisch hefplatform kleinhoe te gebruiken

    PotenzaElektrisch hydraulisch hefplatform kleinhoe te gebruiken

  • PotenzaGebogen arm hefplatform vrachtwagenNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

    PotenzaGebogen arm hefplatform vrachtwagenNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

  • Gilbert.Elektrische mobiele liftEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

    Gilbert.Elektrische mobiele liftEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

  • Gilbert.Vast hefplatformDe prijs is jaar op jaar gestegen

    Gilbert.Vast hefplatformDe prijs is jaar op jaar gestegen

  • Gilbert.Hydraulisch liftplatformDe aandrijfsensor is erg gevoelig

    Gilbert.Hydraulisch liftplatformDe aandrijfsensor is erg gevoelig

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!