Sallova.Aanbrengen van droge transformatorenWat zijn de industriële voordelen?

  • vrijgavetijd:2022-11-09 13:19:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:722
  • Korte omschrijving:

    Sallova.,Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenVerslechtering van de isolatie van de kern van de

Artikel inhoud

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Sallova.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Salima.Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?


Sallova.Aanbrengen van droge transformatorenWat zijn de industriële voordelen?



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen,Sallova.Volledige lijst van Power Transformer Models, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Ontwikkeling CurriculumDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma,Sallova.transformator met olieonderdompeling, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Exploitatie van gesmolten transformator


Sallova.Aanbrengen van droge transformatorenWat zijn de industriële voordelen?



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

WerkcursussenElektrische transformator

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Sallova.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer,Sallova.Prijs van 400KVA droge transformator, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Elektrische transformator-installatie

ElGeneinaOverige productinformatie
  • Gu Ye.Hydraulisch elektrisch hefplatformPositioneringsmethode:

    Gu Ye.Hydraulisch elektrisch hefplatformPositioneringsmethode:

  • HamElektrisch hefplatform buitenEconomisch productieproces

    HamElektrisch hefplatform buitenEconomisch productieproces

  • HamMobiel hefplatformHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?

    HamMobiel hefplatformHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?

  • HamPlateau schaar heftafelHoe wordt het gemaakt

    HamPlateau schaar heftafelHoe wordt het gemaakt

  • HamLift van de aluminiumlegeringMarkt trend

    HamLift van de aluminiumlegeringMarkt trend

  • FengzhenCity in Germany35 meter liftWaar is het belangrijkste voordeel van?

    FengzhenCity in Germany35 meter liftWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • TunesiëProducent van regelaar met olieonderdompelingWelke professionaliteit te gebruiken?

    TunesiëProducent van regelaar met olieonderdompelingWelke professionaliteit te gebruiken?

  • Oberville.Kleine handmatige heftafelHoe om te gaan met mislukkingen

    Oberville.Kleine handmatige heftafelHoe om te gaan met mislukkingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!